-
-
۱۰۸

غذا های مُلین (نرم و لطیف و پاکسازی کننده)
✓ آش ها
✓ سوپ ها
✓ حلیم ها و سوپ گندم
✓ شیر برنج
✓ حریره و فرنی
غذاهای ملین غذا هایی که بیماران، سالمندان و کودکان باید استفاده کنند؛
و در هفته چند بار باید وعده غذایی شما باشند
آش و سوپ بهترین غذا در پاکسازی بدن و مواد زائد مثل سودا هستند و به شستشوی داخل بدن خیلی کمک میکنند و بسیار قوت می دهند.
نکته: دنبال نسخه ی خاصی از آش وسوپ نباشید آن را به سلیقه خود تهیه کنید در هر منطقه از کشور زندگی می کنید آش و سوپ های زیاد با مزه های مختلفی طبخ می شود می توانید با کمی تغییرات همان را با سلیقه آشپزی خود تهیه کنید.
نکات مهم پخت سوپ برای پاکسازی
● در تهیه آش و سوپ حتما از مواد تازه استفاده کنید.
● حتما بجای استفاده از رشته از غلات ای مثل بلغور گندم، بلغور جو یا جو کامل استفاده کنید. میتوانید مقدار کمی برنج هم به سوپ خود اضافه کنید.
● سبزیجات تازه در آش و سوپ ها بسیار ضروری هستند؛ ویتامین ها و املاح موجود در آنها به بازسازی دوباره بدن کمک می کند .
● حبوبات نخود عدس به مقدار کم ماش لوبیا مقدار کم دال عدس لپه و غیره توصیه می شود.
● در آش و سوپ ها از آب نخود و لپه به خاطر قوت دهی بالا استفاده شود.
● سبزیجات گرم و تر سیر، هویج ، شلغم، ترب، سیب زمینی به مقدار کم شوید ،جعفری تره پیازچه گیشنیز مرض ترخون و نعنا.
از ادویه دهنده و طعم دهنده های طبیعی استفاده شود.
حتماً در سوپ و آش خود کمی از روغن های طبیعی استفاده کنید مثلاً یک قاشق روغن زیتون؛
به قول حکیم خیراندیش آش ها و سوپ ها املاح مورد نیاز بدن را بر بال آب سوار کرده و به بدن سوخت رسانی می کنند ، بدن هم پاکسازی می شود و قوت دهی صورت می گیرد.
روشن شدن پوست بعد از پاکسازی بدن
اشخاصی که مشکل بالا بودن سودا و تیرگی بدن روبرو هستند بهتر از هر روز یک کاسه آش یا سوپ تهیه کنند و چندین ماه به این سبک ادامه دهند این روال به روشن شدن پوست بسیار کمک میکند همانطور که پوست شما روشن میشود همه زوایای داخلی بدن هم پاکسازی میشود در طی زمان مصرف سوپ یا آش مشکل یبوست را نخواهید دید مشکلی که مادر همه بیماری هاست.
اگر از مزه های ترش و لذت میبرید کمی چاشنی ترش طبیعی استفاده کنید مثلا: آبلیمو سرکه یا آبغوره؛ اگر بیشتر به شیرینی میل دارید شیرینی های طبیعی در غذای خود استفاده کنید مثل عسل شیره انگور یا نبات.
برای تنوع غذاهای ملین می توانید شیربرنج تهیه کنید و برای شیرین کردن آن از عسل یا شیره انگور و اگر این دو در منزل نبود از نبات استفاده کنید.
بهتر است مقداری پودر پودر بادام در شیر برنج شما استفاده شود.
آش پیشنهادی
✓ آش شیر که از ترکیب شیر و بلغور گندم تهیه می شود آش محلی و بسیار خوشمزه است.